Concert in kasteel Vaeshartelt
30 augustus 2016 

Concert in kasteel Vaeshartelt

maastricht Roemenië

Maastricht Roemenie

 

Diximus Andrei Voica speelt in kasteel Vaeshartelt Maastricht.

Andrei Voica startte zijn pianostudie op 7-jarige leeftijd in zijn geboortestad Sighișoara in Roemenië. Hij raakte geïmponeerd door de rijke klankkleur van de vibrafoon en vertrok op 12-jarige leeftijd naar het conservatorium in Cluj. Naast de klassieke opleiding kwam hij in aanraking met jazz en wist al snel de aandacht op zich te vestigen vanwege zijn improvisatietalent. Hij behaalde tal van eerste prijzen tijdens nationale en internationale muziekconcoursen.

Andrei heeft inmiddels al meerdere composities voor diverse bezettingen op zijn naam staan. In november 2015 was de première van zijn compositie, uitgevoerd met The New Romanian Symphony Orchestra & Choir in het Concertgebouw in Amsterdam, een groot succes.

In samenwerking met Cadenza European Art Productions zal Andrei in de inspirerende ambiance van Kasteel Vaeshartelt zijn nieuwste compositie ‘Inner Peace’ laten horen. Hij voert u mee op de verfijnde klanken van de vibrafoon, te midden van de natuur, naar innerlijke vrede, in een harmonieuze sfeer.

Kasteel Vaesthartelt
Weert 9
6222 PG
Maastricht

16 oktober 2016
Aanvang 16u00

diximus cadenza roots

Tickets:

Normaal: €10
In combinatie met de cd ROOTS: €15
Telefonisch: via Ticketservice Limburg 043-3233299
Online: KLIK HIER

Kassa is open vanaf 2 uur voor aanvang van het concert

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen