IULIAN IOAN-IOSIP, bas
01 december 2015 

IULIAN IOAN-IOSIP, bas

De Roemeense bas, Iulian Ioan-Iosip, wist deze zomer tijdens het prestigieuze internationale zangconcours Sabin Dragoi opnieuw drie prijzen in de wacht te slepen. Raymond Janssen, die deel uitmaakte van de jury, heeft middels Cadenza European Art Productions een extra prijs en onderscheiding uitgereikt voor deze bijzondere bas die tijdens de Ave Maria Kerstconcerten voor u prachtige liederen ten gehore gaat brengen.

Iosip zal zeer zeker ook u weten te boeien en te overtuigen met zijn lage, sonore en warme stem. Hij is een meester in de vertolking van het Russische repertoire en zal o.a. enkele liederen zingen waarmee ook Iwan Rebroff in het verleden naam maakte.

Iulian Ioan Iosip studeerde zang in Bacău en Timișoara. Daarop volgend masterclasses bij o.a. Nelly Miricioiu en Corneliu Murgu. Iulian Iosip is als gast verbonden aan meerdere operahuizen in Roemenië waaronder de Nationale opera van Bucharest en Timișoara. Met de Nationale opera van Bucharest zong hij in Hamburg, Linz, Wenen, Innsbruck, Rome en Berlijn.

Cadenza-Kerst-2015-700x495-2Ave Maria Kerstconcerten
met Russische Winters
Boek hier uw Tickets

Over de schrijver
Reactie plaatsen