Stichting Hulp Aan Roemenië Benefietconcert Eindhoven
19 juni 2017 

Stichting Hulp Aan Roemenië Benefietconcert Eindhoven

Stichting-Hulp-Aan-Roemenië Benefietconcert op 15 november met CARMINA BURANA in het Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven.

HAR

stichting hulp aan Roemenië benefietconcert EindhovenWij gebruiken de afkorting HAR, omdat er meerdere stichtingen bestaan met dezelfde naam. Na eerst enkele jaren goederen ingezameld te hebben voor de arme Roemeense bevolking zijn we 24 jaar geleden voor onszelf begonnen en sinds 1998 zijn we een stichting die diverse mooie projecten heeft gerealiseerd. Het ging verder dan alleen kleding en speelgoed; 700 ziekenhuisbedden, een complete timmerwerkplaats, 3 brandweerwagens, nieuw sanitair voor een verzorgingstehuis, attributen voor 10 speeltuinen, bedden en matrassen voor 3 kindertehuizen.

Kindertehuis

De volgende stap: in 2005 werd een kindertehuis gerealiseerd in Fundu Moldovei. In 2009 een medisch centrum in Turda en in 2013 het sociaal centrum in Onesti. De stichting HAR wordt bijgestaan door een groep enthousiaste vrijwilligers en natuurlijk de sponsors.

Sponsors

De stichting HAR kon dit realiseren dankzij grote en kleine sponsors en we beseffen maar al te goed dat wij de juiste mensen op de juiste plaats hebben ontmoet. Dankzij sponsoring, ons eigen team en de Roemenen met wie wij samenwerkten hebben we dit allemaal samen kunnen bereiken. We gaan door op de ingeslagen weg en zijn iedereen dankbaar die dit mogelijk maakte.

Nieuw Project

Nu gaat stichting HAR, samen met stichting Millon, en Stichting Frits Schrouff van start met een nieuw project. Cadenza European Art Productions organiseert binnen haar november tournee 2017 een Benefietconcert. CARMINA BURANA staat op het programma in het Muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven op 15 november, ten gunste van Roemeense kansloze jongeren. Samen helpen we hun aan een betere toekomst, door studie- en huisvestingskosten op ons te nemen.

Wilt u dit project ook steunen? Bezoek dan het Carmina Burana concert op 15 november en koop een entreebewijs voor het concert; de opbrengst is bestemd voor dit nieuwe project van de stichting HAR.

Direct informatie over het Benefietconcert.

Speciaal voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden tot netwerken, klik hier voor informatie.

Tekst: Raymond Janssen

Over de schrijver
Reactie plaatsen